Wijsheid op Wielen

Wijsheid op Wielen op jouw evenement?

Lijkt het je leuk om met Wijsheid op Wielen iets nieuws toe te voegen aan het programma van jouw festival, bedrijfsbijeenkomst of ander evenement? Dat kan! 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wijsheid op Wielen stemt graag van tevoren met u af wat de mogelijkheden zijn om onder verantwoorde voorwaarden op locatie te werken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij meerdere dagen met een gezelschap van filosofisch practici aanwezig zijn. In de tijd dat wij er zijn voeren wij mini filosofische gesprekken van tien à twintig minuten met de bezoekers van je evenement. De gesprekken kunnen gaan over een kwestie die de bezoeker op dat moment bezighoudt of over het thema van je evenement. De keuze is altijd vrij. Een bezoeker verlaat het gesprek met “een vraag op recept” om verder over na te denken.

Bij het werken op locatie laten wij vanaf heden onze caravans thuis. In overleg met u nemen we graag de mogelijkheden door om een rustige plek voor gesprek te creëren.  Wil je meer informatie en/of een offerte op maat? Aarzel niet en neem contact op met een van ons!